Győrfi Attila I Savage Works I Savage Works Junior

modern tánc

A modern táncban a táncos kifejezi magát a klasszikus balett technikáin keresztül, de beépíti a többi modern táncstílus elemeket is. Míg a klasszikus tánc strukturált és szabályokhoz kötött lépéseken alapul, addig a kortárs tánc teret hagy, így a táncos és a koreográfus számára, hogy kiaknázza saját képességeit. A modern tánc egy másik tulajdonsága a balett ellenében a gravitáció szándékos használata. Miközben a klasszikus balett táncosok lassan és tiszta levegőre törekszenek, a modern táncosok gyakran használják testtömegüket a mozgás fokozása érdekében.

“Nagyon fiatalon kezdtem el táncolni: 3 évesen klasszikus balettet, vagyis inkább annak alapjait
kezdtem el tanulni. A balett egészen 18 éves koromig elkísért – mindeközben a balett mellett hip-hop órákon is részt vettem, ami egy teljesen ellentétes stílus. 10 évig tanultam különböző hip-hop táncstílusokat, majd utána kipróbáltam magam a breakben és a poppingban is.
2014 márciusában csatlakoztam a PTE
Táncegyütteshez, amelynek a mai napig tagja vagyok. Itt még több táncstílussal ismerkedtem meg.
Attilával az egyetemi éveink alatt ismerkedtünk meg, tulajdonképpen a tánc hozott minket össze.
Ekkoriban szerződött a dél-afrikai Afro Arimba társulathoz és a referenciáihoz együtt csináltunk táncos videókat, aminek már hat éve.
A Savage Works Junior-hoz október elsejével csatlakozom, mint modern tánc oktató.” – Batári Nikolett

Miért a savage works junior?

Képzett oktatók

Tanáraink rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatás terén, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Tréningünket úgy alakítottuk ki, hogy egy percre se tudj unatkozni. Stílusunk testbarát, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

JÓ LÉGKÖR

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy óráink jó hangulatban teljenek. Itt rengeteg barátot fogsz találni.

KIHÍVÁSOK ÉS SIKERÉLMÉNYEK

A tréningek mellett minden órán egy rövidebb koreográfia betanulása is lehetséges. Hívd elő a benned lévő táncost!

hogy néz ki nálunk egy óra?

Bemelegítés - Lassú mozdulatok - Fokozatosan gyorsulú mozdulatok - Kombinációk - Koreográfia - Ugrások - Levezetés - Nyújtás

Sikeres feliratkozás

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Győrfi Attila I Savage Works I Savage Works Junior will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.