Győrfi Attila I Savage Works I Savage Works Junior

felnőtt karika

A Felnőtt Karika, Légtorna – Légtánc művészeti sport, egy olyan mozgásforma, amely a légies mozdulatokat ötvözi az erővel és a hajlékonysággal. Ezt a sportágat bátran ajánljuk azoknak, akik esetleg kezdők és szeretnék kipróbálni, vagy azoknak akik versenyeken szeretnék megmérettetni magukat. Mindezt biztonságos keretek között, képzett oktatókkal biztosítjuk. A foglalkozás során fejlesztjük a sportághoz szükséges képességeket, mindezt játékosan, és eközben koreográfiákat készítünk és gyakorlunk. 

14 év fölött várunk minden “lógni” vágyót a belváros szívében található igényes és profi felszereltségű stúdiónkban, képzett oktatóval.

Miért a Felnőtt karika?

Képzett oktatók

Tanáraink rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatás terén, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Óráinkat úgy alakítottuk ki, hogy egy percre se tudj unatkozni. A légtorna megerősít, nyújt és koordinációt fejleszt.

JÓ LÉGKÖR

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy óráink jó hangulatban teljenek. Itt rengeteg barátot fogsz találni.

KIHÍVÁSOK ÉS SIKERÉLMÉNYEK

A mozdulatok elsajátítása mellett minden órán egy rövidebb kombináció betanulása is lehetséges. Hívd elő a benned lévő légtornászt!

hogy néz ki nálunk egy óra?

Bemelegítés - Rávezető gyakorlatok - Fokozatosan nehezedő mozdulatok - Erősítés - Kombinációk - Levezetés - Nyújtás

Sikeres feliratkozás

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Győrfi Attila I Savage Works I Savage Works Junior will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.